Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt eller inget

Håll mig hårt
eller släpp mig helt.
Men lämna mig inte i bunden.
Värm mig med din kärlek
eller lämna mig i kylan.
Men låt mig slippa frysa hos dig.
Krossa väggen mellan oss
eller måla den svart.
Men låt mig inte kunna se dig utan
att kunna nå dig.
Jag vill inte ha något mellanting,
fattar du de??
Jag vill inte att du ska leka med mina känslor.
Jag vill inte bli sårad utav dig.
Ta mig! eller låt mig va.




Fri vers av La Luna
Läst 307 gånger
Publicerad 2004-08-27 21:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Luna