Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan krossas lättare än glas

Hon har slutat le nu
(Har du märkt det?)
Hon har faktiskt slutat gråta också
(Men du har väl aldrig lagt märket till hennes tårar?)

Istället sitter hon hemma i sin säng
och skriker ut sin själ
Sätter sig bredvid din huvudkudde
och viskar \"Jag älskar dig\" i ditt öra
- tillräckligt högt för att du ska kunna ignorera det
Det är bara dig hon väntar på
Din sanning
Det är bara Du
som står i vägen
står mellan henne och friheten

(Är det därför hon så desperat håller fast i din hand?)

Hon och Du var aldrig ett Vi
och Du vet hur man krossar hjärtan på ett barmhärtigt sätt

[men ni andas i takt och hjärtan krossas lättare än glas]




Fri vers av La Luna
Läst 347 gånger
Publicerad 2004-10-29 16:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Luna