Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han...

Hans ord är som snö
En smak av illusionen
Kall men utan svar




Fri vers av La Luna
Läst 367 gånger
Publicerad 2004-10-29 16:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Luna