Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Faller

Jag ser in i dina bruna ögon
och faller.
Faller så hårt
bara för att du ska
f ö r s t å
hur jag mår.
Att jag inte orkar stå emot
utan din hjälp.




Fri vers av La Luna
Läst 305 gånger
Publicerad 2004-08-27 21:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Luna