Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du & Jag

Minns du hur vi låg tätt, tätt intill varandra i din säng?
Jag höll din hand hårt,
bara för att få känna att du var min i alla fall en stund.
Jag kramade den hårt, hårt bara så du skulle veta att jag aldrig skulle släppa den.
Jag kysste dig ofta, ofta bara för att få andas in samma luft som du andades ut.
Jag sa att jag älskade dig ofta, ofta så du aldrig skulle tvivla på det.

Men hur länge vi än låg i din säng.
Hur hårt jag än höll din hand.
Hur många andetag jag än snodde av dig.
Hur många gånger jag än sa att jag älskade dig,
så betyder det ingenting för dig längre.

Jag hoppas att jag fick bli en (liten) del av ditt liv igen.
Så som det var förr.
Du&Jag?




Fri vers av La Luna
Läst 378 gånger
Publicerad 2004-10-29 15:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

La Luna