Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarens mysterier

Det sägs att tiden läker dina sår
sägs att livet är för kort för att man ska fastna

Men vissa sår läker aldrig
vissa minnen skär livet ut
och ibland behöver man falla
för att åter se glädje i dagens ljus

Sommarens mysterier har bara börjat
men jag vet att även om inget blir vad man tänkt
finns det gott i det som kommer
så fokusera och finna vägen dit
ger mirakel
det är ett orspråk
som faktiskt når
in i själen




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-10 16:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Att focusera på det framför är en viktig del i helandet men att inte förglömma sitt förflutna heller..Man lär sig hela tiden! Kram
2014-06-10

    Jag är fan större än Sartre
"Men vissa sår läker aldrig"

Alla sår kan inte läka, så sant, men man kan sätta ett plåster över dem och sluta grubbla över det som hänt. Det går ju liksom ändå aldrig att ändra på.
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson