Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ge själen andning

själen fylld av mörker
frågor utan svar
och tidlösa tankar

hjärtat tyst och dystert
finner ingen ro

Att ge själen andning
krävs bara en kort tid
men det som gror
är en framtid
hur hopplös den än må
se ut för hjärtat
har den dolda egenskaper
och kanske en vänding
och en ljusare
mer glädjefylld tid




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-10 16:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Låt nya tankar och äventyr gry för en ljusare tid framför vännen..kram
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson