Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Engla mördaren Anders Eklund

har blivit misshandlad på Norrtälje anstalten
där han sitter inlåst på livstid
Och jag brukar inte njuta av att någon annan
människa far illa
Men i Anders Eklunds fall så gör jag det
då jag tycker att han inte har något
existensberättigande
Tycker att han kan sitta på isoleringen
för resten av hans liv
För det är där han hör hemma...

Ken Cassel
10/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 143 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-10 19:49



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
ej någon preventiv lösning eftersom det lär komma fler psykon efter honom var som helst i världen,och trots detta tar myndigheterna inte itu med att utreda orsak utan endast verkan,man måste skära bort en cancersvulst och bör ock så göra i detta fall. tack för ordet !
2014-06-10
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel