Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det tar sin tid

Efter många tårar
mycket ilska
isåg jag inatt

att den som tror på rykten
inte har någon plats i mitt liv

Det tar sin tid
men när tankarna snurrar
får man sit eget svar

Mitt liv är mitt
och min framtid
kan bara jag vinna frid
för mig
genom att inte lägga energi
på folk
som lever på att få andra att må sämre




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 151 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-11 07:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Bra där..ett steg mot en ljusare framtid min vän..du är värd all värme och kärlek...kram
2014-06-12

    ej medlem längre
Så rätt,slösa ingen energi på dessa små människor.
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson