Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SJ SJ KÄRA VÄN

SJ SJ kära vän
aldrig mer
du kan resa dig igen
vi resenär ser
av dig mindre nu
trots det säger ju
vår minister Svärd
en resa med dig
är mycket värd
men allt står ju
bara mera still
går varken att åka
från eller till
hon tycks för
sitt jobb vara fel person
likt stillastående tåg på station
säger allt blir ju bara till det bättre minsann
jo kanske om ett hände
om hon vände
och försvann...




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 247 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-11 09:33



Bookmark and Share


  ULJO
Kanonbra text
2014-06-12

  Lars Hedlin
Yes mycket bra!
2014-06-12

    Dan Myrbeck
Jättebra - men Corren är ju ibland tjuriga.
Hoppas du är bland dom turiga!
2014-06-11

  Marita Ohlquist VIP
Där satt den!
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt