Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 9 Juni: "Röret föll sönder när vi tog ut det" Estniskt flygbolag får skarp kritik i ny rapport


Snart ramlar ett flygplan ner

 

Fantastiska regler

för flyget i Sverige

Gör att det är som att titta i en olycksspegel

och se politikerna i besparingarnas namn sig ansvarsfrige

 

Trafikverket betalar165 miljoner

till det estniska flygbolaget Avies

När de flyger i små svenska zoner

med en framtida olycka som pris

 

Flygbolagen registrerar sig

i länder med sämre tillsyn

Med löner som är uschiamej

sen är agendan att flyga i ett annat land deras policy

 

Frågan är om du fortfarande törs flyga till småorter

nu när du vet att säkerheten bortprioriteras

Är det värt att dö för ett mindre utbetalningskort

nu när du vet att ditt liv budgetteras

 

Rör som är lagade med gummislang

rör som är angripna av korrosion

Ger en eftertankens efterklang

att dessa flygplan är rena dödsbon




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 499 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-11 09:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det ska väl hända något fruktansvärt innan något görs, och då blir det förstås väldig uppståndelse att något sådant kunde hända.
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP