Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är helt grym


Lika vacker som farlig med dina ränder

som aldrig går bort

Och med en blick som kan döda

Så ska man närma sig dig bör man göra det lite varligt

Inga hastiga rörelser tack

För annars finns ju risken att du bara går till attack

Sätter klorna i en

Gör ännu en synd och en annan blir till din föda

Så det är lika bra att man vördar dig med respekt

Men så är du också en mördar maskin

näst intill helt perfekt

För jag kan då inte se på dig någon endaste defekt

Grrr!

Men så är du ju också en förtjusande Tiger

En som jag annars mer än gärna skulle vilja pussa på

En som jag mer än gärna skulle vilja ha till min vän

och livvakt då och då

när jag som vit genom det svarta Harlem bara gå

För jag undrar vad dom skulle säga då

när de får syn på oss två...

Du är helt grym!

Ken Cassel
11/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 154 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-11 11:17



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Kanske grym...men också vacker...:-)
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel