Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

främmande tapeter

 

lägger örat mot din navel

där
just där

dina första rop

på förfädernas språk, fostrens
de första sidorna i din dagbok

jag trodde mig veta allt

vad vill du
varför låter du mig se dig sådan

se tapeterna sava
rummets väggar dras ihop

vilket är priset

och vem är kassören




Fri vers av cilax VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 20 personer
Publicerad 2014-06-11 12:40



Bookmark and Share


    prima donna
jag sugs med och upp i fondväggen, väggarna känns skrämmande nära.
2014-07-06

  Marta
Du är ju så bra. Men det är inget nytt.
2014-06-29

    ej medlem längre
Oj. Den här rymmer en hel del känslor och tankar. Den är bra komplicerad. Jag känner lite ångest på slutet, liten oro över kasören.
2014-06-23

    ej medlem längre
Grymt bra. Känns nära. Stark.
2014-06-14

  Tiger Flowers
Gillar skarpt
2014-06-13

  axveronika
spännnande läsning
2014-06-13

    ej medlem längre

Jag gillar detta skarpt ...
2014-06-11

    ej medlem längre
redan titeln har mig, följt av en riktigt intressant frågestund
2014-06-11

  Maria Natasja
Snyggt!!!!
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

cilax
cilax VIP

Mina favoriter
Elektrolyt