Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varför ska man lita på dig

då jag knappt kan lita på mig själv många gånger
Men jag har hört att du är en ärlig människa som inte
lurar någon då du genast skulle känna en
allt för stor ånger
För det är ju inte den personen som du är
Du är ju mera som den där personen som vill vara
omtyckt och älskad då man helst
ska hålla dig lite små kär
Och det är väl helt okej för sig
Inga större besvär
Så när du säger att du vill låna och kan köra min fina
röda Ferrari får jag väl tro på det
Men upp till bevis
Så därför ska du nu få chansen då jag lägger hennes liv
i dina händer
Men om det händer henne någonting, så jävlar
Då vet du vad som sker
Utslagna tänder som gör att du aldrig mera ler
För varför lita på dig?

Ken Cassel
14/7-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 114 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-11 12:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel