Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ansikten, ansikten överallt


Ansikten så långt ögat kan se

Både glada som ledsna och en del sura och arga

Ansikten som inte vill lämna en helt ifred

Men så står man också där mitt i folkmassan

på plattformen och väntar på besked

Kommer det att komma något pendeltåg i dag

För som det ser ut nu, så verkar det inte som det

Så det är fortfarande strejk

Ja!

Okej!

Det här är visst någonting som man får leva med

Så det blir väl till att promenera hem igen

och invänta morgondagen i hopp om

att kunna komma iväg...

Ansikten, ansikten överallt!

Ken Cassel
11/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-11 13:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Tålamod är det som gäller numera.
2014-06-13

    ej medlem längre
Det gäller att ha tålamod i dessa tider...
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel