Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 3 Juni: Fas 3 blev en vidrig soppa


Finns det fler än en som gillar Fas3?

 

Förnedra människor till slavnivå

belöna samvetslösa arbetsgivare

Dra ner medmänsklighetens ridå

är att tillåta helvetet bli aktivare

 

Fas 3 är denna vidriga heta soppa

för den utsatte som hamnar däri

Som alla kloka partier borde stoppa

inte tillåta sig till ett djävulskt ordklyveri

 

Leva på kommunalt försörjningsstöd

inte få någon vettig ersättning alls

Att inte ha råd med sitt dagliga bröd

kan inte bli en påhittad falsk gråtvals

 

Byta namn till sysselsättningsfasen

är att bevisa att man är och förblir en lögnhals

Bevisa att sanningen inte tillhör grundidén

bevisa att lågstatusfolk i ens ögon är endast kostnadsavfall

 

En regering som äter utsatta är kannibaler

när de sen vägrar rensa i djävulsträsket

Bevisar de att utförsäkrade vägs i riksdaler

och att bry sig om långtidssjuka är onödigt fjäsk




Fri vers av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-06-11 21:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det blir kanske som statare och torpare förr..
2014-06-11
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP