Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är kär <3

Jag är kär
fjärilarna i magen
så där härligt
kittlade

jag dagdrömmer
glömmer saker
har svårt att sätta
ord på de
härligt bubblar
inom mig

jag kan inte sluta
se på honom
jag kan inte sluta
smeka hans kind
jag kan inte sluta
vara nära han

när han kysser mig
ryser jag
från topp till tå

när jag inte är
där han är
så saknar jag honom
otroligt mycket

han skapar en känsla
som jag aldrig känt förut
den är så underbar
härlig
så ny

Jag är kär
<3<3<3




Fri vers (Fri form) av 08-Ängel
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-11 23:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar känsla och dikt.
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

08-Ängel
08-Ängel