Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Aftonbladet 31 Maj: Malmös p-vakter bestals på hjul


Hämndbegär finns inom oss alla

 

Skadeglädje

när det drabbar din trätobroder

Är en sann glädje

begravd bland dina innersta svarta klenoder

 

Malmö p-vakter är inte mina vänner

illa omtyckt av mig för sin okänslighet

Så när någon tog lagen i egna händer

kan jag bara le i min egensinniga töntighet

 

När tjuvar på natten stal däcken

från åtta av parkeringsbolagets bilar

Blev de oskyldigt belastade med stora utgiftstecken

som mitt hämndbegär ser som välförtjänta örfilar   




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-12 10:50



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Dagsedlar var dag till förmynderiet.
2014-06-12

    ej medlem längre
Parkeringsvakter är nog inte så omtyckta i allmänhet.
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP