Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det payback time

Dörrmattan har fått nog
bägaren rann över

Tids har gått
år passerat
alltid samma sak

Men att se in i sina barns ögon
och höra
om fritids hela sommaren

Nu är det payback time
barnen
ska inte drabbas av
att du vill skada mig

Så nu har dörrmattan du trampat på
rest sig
och inget kan få den tillbax




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 135 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-12 18:23



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Håller med man ska aldrig blanda in barnen i sådant..
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson