Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
skriver bara av mig min ilska


Kriget har börjat

Du hade krigsföring
innan vi ens kände varandra
felet var
jag visste det inte då

det tog mig så lång tid
att inse
att manipulera
var ditt vapen

Men nu har kriget börjat
jag fann det inte ens ditt vapen
kunde ta bort
så ska le
när det du
sålänge gjort
blir din dom




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 147 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-12 18:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Känslan stark och brännande!
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson