Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var en riktigt varm dag


när två stycken fräcka tjuvar gick och svettades

på esplanaden

Och då den ena tar till orda lite skämtsamt

till den andra

Borde vi inte ringa till polisen och be dom skugga oss

hihihi...

Ken Cassel
12/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 124 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-12 18:56



Bookmark and Share


  anits VIP
Den var rolig ken.
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel