Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vi kysser...



jag är vacker

du är
lycklig


eller omvänt
så..


älskande hjärtan
två



förgängligheten
speglar tiden


när vi kysser
sekunden

med vemod
i blicken


älskande själar
två



minuten lika
evig
som snökristall
i het sommarsol


men vi älskar
i timmen
och väver minnen
långt mer än
för stunden


älskande ett
är vi två



lyckans rus
tillsammans
vi nå




Fri vers (Fri form) av Teresia Ridell
Läst 170 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-12 20:42



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbart fint.
2014-07-04

    ej medlem längre
så vackert ömsint
2014-06-17

  Ola Rydberg
åh vad härligt !!
2014-06-15

  Lars Hedlin
Så fint och ömt!
2014-06-13

  ULJO
Mjuk och vacker kärlekspoesi
2014-06-13

  Åsa Njunjes
Luftigt och "kärlekslätt" fint.
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Teresia Ridell
Teresia Ridell