Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget blir bättre

Lärt mig en sak idag
hur många tårar jag än fäller

hur tom jag än känner mig
blir inget bättre

Man måste finna ljuspunkterna
för att kunna
ge tiden rum nog
att hitta målet
och glädjen
i livet igen




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-12 22:01



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Frammåt i tanken och i värmen ...men att få gråta ut hjälper en del på vägen ibland..kram
2014-06-13

    ej medlem längre
Ja ljuset är starkt ha din riktning mot det.
2014-06-12
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson