Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hon frågade mig


om jag ville smaka på en kaka

Ja, tack, svarade jag

Men bara om det är du som har bakat

Så då visade hon sin bak

Förlåt mig, jag menade

Sitt goda bak då jag blev alldeles spak av hennes

goda smak

För när vi sen älskade med varandra i sängen

gick den sönder i ett endaste brak

Och åh, vad vi skrattade, hon och jag...

Hon frågade mig!

Ken Cassel
12/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-06-12 22:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel