Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Grusväg, skogstig, asfalt

 

 

Vidare gick vi

till varsitt

Men vem vet -

 

Kanske går vi fortfarande i samma takt

 

Fötterna minns

minns stenarna jag gick på

minns sanden mellan tårna

Grusväg, skogstig, asfalt, asfalt

 

Minns skor -

stora

våra små

 

Trässkorna

hur det klapprade i takt

med dina gula.

Minns våra skrubbsår

och hur vi tillsammans såg till att få dem.

 

Vi, sa de.

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-12 22:12



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Gillar bilden av träskor som
sammanhållning
och tillhörighet.
Vantar tappar bort varandra
men träskor kommer alltid hem tillsammans. :)
2014-06-15

  ResenärGenomLivet VIP
Tycker om känslan i dina ord, även om de får mej att minnas, med saknad...
2014-06-14

  Anya VIP
En mycket fin text, skriven om syskonkärleken mellan två som nästan är lika gamla. Eller två barndomsvänner. Jaa så tolkar jag din text. Och när de blivit vuxna har de gått till varsitt. Gestaltningarna med fötter och träskor är så talande!
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP