Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sista drömmen

 

Nattens gåta tillåter inte ljus

men kanske en helvetesbrand

Frågan är bara vems hus

trollen på natten trollar till askans sand

 

Glatt flyende från de ljusa lågorna

under glittrande stjärnor

Utan sorg med tårlösa ögon lämnas tårarna

till de som innebränns i sina egna hjärnor

 

Hård var den lott de dömdes att få

men nu är det slut glädjen vill gry

Blåsiga kalla vindar och färgen grå

byts ut mot den vita känslan att bry




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-13 00:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vackert poetiskt diktat!
Om lidande och nöd som många får gå igenom, liksom det fattiga folket i finnskogarna en gång..
Tycker mycket om denna dikt...
Berör...
2014-06-13

    ej medlem längre
Mycket poetiskt å jag vill också bry...
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP