Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

H2O


Den är bra så god

Vi behöver den

Vi går omkring och bär på den

Förutsättningen för allt liv

Vatten

Värd sin vikt i guld när man är riktigt törstig

ute i öknen...

Ken Cassel
13/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-13 01:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Vatten är bra och viktig för att människor ska överleva, tyvärr är alla inte förunnade att ha friskt vatten.
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel