Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att handskas med motstånd och ta sig upp


Motstånd och fördel!

Du står för allt det jag inte visste en människa kunde ha. Tack vare dig, så vet jag hur fin en människa kan va.

Det finns många änglar på våran jord och kan inte beskrivas med ord.
Minnen är underbart att ha kvar, och en underbar människa som du är uppenbart.




Bunden vers (Rim) av Angele
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-13 08:01



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
väl bemöt, var gång du tittar dig själv i speglen vyandes gudinnan i dig själv
2014-06-26
  > Nästa text
< Föregående

Angele
Angele