Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänkte beskriva deras mod och deras respekt. Respekten för att de är de. Även i svåra tider


dansade sjukan

Känslan av att se dig var svår. Du var inte som alla andra, men ändå du.
Du har svårt för tillit, men du ville att jag skulle gå. Du ska se att du inte ensam är utan att vi har varandra.

Att se dig sårbar, får ens hjärta att gråta. Du ville ge och ta.. men kärleken kan kännas som att det är allt du har. Du har svårt att förlåta.

Jag vet att det är inte du- utan tänk istället på det som är nu. Du vill inte bli arg. Du vill inte bli ledsen. Du vill inte se dig så här. Tänk istället på vilka som håller dig kär.

Du är du! Även om det är inte du!




Bunden vers (Rim) av Angele
Läst 203 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-07-13 17:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angele
Angele