Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyckan


Flickan som kändes sig instängd

Den här flickan har gråtit sig till sömns. Du ska aldrig fråga varför.
Den här flickan blyg som hon är, ville bara få säga sitt och inte få en nit. Kan inte du se att den här flickan vill, att ni finns där och lite till.
Den här flickan har bara sorg och smärta, ja helt enkelt ett brustet hjärta.
Den här flickan hatar sitt sätt att vara, men egentligen vill hon vara bara sitt jag. Något att bevara.
Den här flickan är här, så håll mig kär.




Fri vers (Fri form) av Angele
Läst 156 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-07-11 00:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angele
Angele