Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Från andra rummet

FÖR ALLTID DU 2

Mitt hjärta öppnades för dig, svårt att förstå och se. Vilken smärta det ger. För alltid du i mitt hjärta.
Varför är det så?
Jag vill inte att du ska gå! Men tårarna rinner och mitt hjärta brinner.
Det finns inget hellre jag vill än att glömma, och förlåta. Men hjärtat kan inte tömmas och allt jag vill är att gråta.

Ditt leende får dagarna att bli lång, och dig blir det ingen fångst. Du får en att se och allt man gör är att le. Glädjen som du skapar kan inte få ett slut. Du, jag har äntligen insett en väg ut. Du ger mig kraften att lämna allt bakom mig till ett avslut.

Känslan av att du finns, ger mig orken till att förstå. Att vänner kommer och går.




Fri vers av Angele
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-11 01:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angele
Angele