Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En kort beskrivning av att uppleva ångest


PANIK!

Du har alla möjliga människor omkring dig, vänner och familj.
Få ingen panik! Det finns någon speciell bland massan, du vet inte riktigt om det än.

Du tänker: låt mig vara.
Men någon tänker: släpp in mig.
Du försöker att rensa tankarna, men oron finns där.
Du vet inte om att denne någon tänker; du får inte glömma mig.
Du försöker att vara lyhörd, men egentligen vill du inte se eller förstå. Du vill dö.
Men åter igen tänker någon: du har så mycket att leva för, och jag finns här. Jag lämnar dig inte.
Du försöker att få respons från någon utan svar. Men du menar egentligen: vad gör jag här.
Då tänker någon: om du visste hur underbar du är.
Vid tilltal så nickar du. Men den stora frågan är; vem jag är?
Någon sär ute tänker åter: Du är godhjärtat.

Så du är bland vänner och familj, och helt plötsligt går någon mot dig och säger:

DU ÄR ÄLSKAD. DU FINNS HÄR. DU ÄR EN SANN VÄN!




Fri vers (Fri form) av Angele
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-07-11 00:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angele
Angele