Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hur tilliten förloras


Vänskap till sorg.

Du var bara 21 år, inom dig såg du dina sår.
Sår för att du ska se varför ditt liv har blivit så. Du måste förstå.
Den smärta och sorg som ville ut, men dold bakom ett slut. Du hade drömmar som andra, inom kort fick du svårt att andas.

Du försöker att hitta det dolda , ett svar som kan vara borta.
Hur ska du kunna förstå? Men glöm inte vem du är, och sök den du håller kär. Det handlar inte om att du går!

Man försöker att finna ett avslut, eller försöker se till att nätterna blir långa. Ett slut kan göra så att det kan fångas. Allt handlar om kärlek och att ge.
Tro på att le! Tro på att se! Tro på dig! Tro på mig!




Bunden vers (Rim) av Angele
Läst 215 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-06-13 08:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Angele
Angele