Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snälla snälla

 

Snälla regering

uppe på toppen

Ni är min gryning

ert rike växer utan stopp

 

Er vilja synes överallt

på toppen

Såsom

i botten

 

Ge mig en lapp

till lite mat idag

Inget värd är min knapp

förlåt mitt tiggeri tilltag

 

Jag förlåter er

mina goda år

Då ni fick mina skatter

med ärlighetens sår

 

Nu ber jag er

att hjälpa mig

Vill inte bli kriminell

gå på ondskans stig

 

Ty riket är ert jag vet

och makten likaså

Ni lever gott för evigt

med era pensionspåsar




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-13 11:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mångas bön idag, som tyvärr ingen lyssnar på.
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP