Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
utryck i andra ord ?


i dörren till tvättstugan

jag står i dörren till tvättstugan med min blåa stora tvättpåse
och ett stort tvätt paket köpt på ÖB och sköljmedel i handen

och jag möter en granna där jag bor jätte söt tjej hon frågar
tvättar du jag funderar samtidigt som jag tittar på henne och

svarar det är det man gör där inne och ler hon ler också och
jag går vidare och funderar varför frågade hon så ? vad var

hennes egentliga ? fråga var mitt svar oförskämt spydigt eller
dumt jag vet inte men jag blev så överaskad av frågan att jag

inte fann något annat svar att ge spontat det bara flög ur mej
kanske var hennes fråga på samma sätt eller var det bara en

dum fråga och ett dumt svar men det gjorde dagen minnesvärd
på ett intressant roligt sätt i dörren på tvättstugan som man inte

minns i vanliga fall




Fri vers av den nakna poeten
Läst 111 gånger
Publicerad 2014-06-13 12:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den nakna poeten
den nakna poeten