Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyckeln till en bättre värld

 

Ingen sa att livet

skulle vara lätt

Det är oss ogivet

i att tänka rätt

 

Försök därför förstå

en medmänniskas sår

Så kan jag säkert spå

att någon bättre mår




Fri vers (Fri form) av kjell-åke bearfoot VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-13 13:36



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är så sant, vi ska ha förståelse och medkänsla för dem som behöver det.
2014-06-13

    ej medlem längre
Gillar egentligen inte rim alls men sista stycket bär något fint. Kärlek.
2014-06-13
  > Nästa text
< Föregående

kjell-åke bearfoot
kjell-åke bearfoot VIP