Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det var inte så längesen du var liten


För du kommer ihåg när du var på dagis och fritids

och hela skoltiden

Och ditt första jobb då lönen inte var på topp

Men vi får inte för glömma din första flickvän

Den första stora kärleken då ni var den innersta eliten

bland vänner

För vad god och mysig den var

Ni var ett helt underbart kärlekspar

Undrar vad hon gör idag?

Du skrattar lite lyckligt åt den tiden när du var liten

För här står du nu idag och inser att vad fort

allting har gått

Och det har inte alltid varit en dans på rosor

ska gudarna veta

Men ändå har du fått lite lycka på din lott

För det kunde vara värre

För några av din klass kompisar lever inte längre

då de bara är ett minne blott

Sjukdomar och olyckor...

Det var inte så längesen!

Ken Cassel
13/6-2014




Fri vers av Ken Cassel
Läst 118 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-13 13:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tiden går fort...men man får minnas gårdagen med glädje...
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel