Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Detaljer

När tiden känns lång
leendet dött
och allt känns som livet rinner ut

Detaljer
ger stötar
ger värdefull värme

Och fyller hjärta och själ med styrka
att nå steget vidare




Fri vers (Fri form) av Anna Nickolausson
Läst 130 gånger
Publicerad 2014-06-13 15:33



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Underbart skriven med en innerlig mjuk fin känsla :-)
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Anna Nickolausson
Anna Nickolausson