Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otillåten närhet



Det är inte förrän man förstår sin saknad
som man kan börja längta

- på riktigt

Och dörrar som borde förbli stängda
gnisslar oroväckande




Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 167 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-06-13 15:40



Bookmark and Share


    SoSk
Den tycker jag om
2014-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream