Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad som än river i mig

det är när jag skålar vin i någon park, det är när jag ser tunnelbanan rulla in,
när jag fladdrar med ögonfransarna
det är då jag inser att jag alltid, alltid, kommer ha eldar i händerna trots att jag så gärna vill tro att jag byggt bo i askan
ut ur det ena in i det andra, fan hur ska jag kunna se skillnaden efter allt som hänt

det här kommer ta år av terapi, jag vet
men det får vänta ett tag till




Fri vers av traumatik
Läst 234 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-06-13 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

traumatik