Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
i chokaform om det undermedvetnas stavningsövningar..om tunghäfta genom sanningar, och drömmar som aldrig blir för gamla


det undermedvetna stavar ungdom, skönhet, passion ( choka )


varför blir du tyst?

för det vankas sanning, -

din sanning! för i

spegeln syns dina tankar,

om kärlek, humlor

körsbärsträd, fiskgjusar: du

i yngre tappning

full med drömmar...om kärlek,

fantomer, stulna kyssar...




Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 227 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-13 23:00



Bookmark and Share


  anits VIP
Så fint, tycker mycket om!
2014-06-15

  Lars Hedlin
Gillas mycket!
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran