Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den känslan.




Slänger kyssar med vinden
slickar bröstkorgar likt skraplotter
medan tänjda leder skriker
och höften går av på mitten.

Målar med neon över det kvinnliga livet
du får mig att känna
den största utav förvirringar.


Vet du...







Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-14 13:13



Bookmark and Share


  cilax VIP
... att jag är mänsklig?
fint
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream