Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När vinter gjort sitt

 

 

 

Hängbjörkens grenar 

sträcker sig långsamt

nuddar spegelbild

som bryts

En ensam björk

mot ett flyktigt vatten

En oväntad våg

då vår tid stannar

för att möta dig

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-03-03 20:12



Bookmark and Share


    Monica Kvist VIP
Vackert. Många applåder till dig
2015-03-29

  ResenärGenomLivet VIP
En härlig tid vi går till mötes...
2015-03-04

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Ååå
2015-03-03
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP