Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägger tillbaka gammal kärlek

 

 

Det´knappt jag vågar tänka det

en gammal kärlek som skulle varat för alltid

det gör fortfarande ont att nudda det

 

men prövar

 

jag stannar tiden för att möta dig

plockar upp sekunderna och lägger dem på dina läppar

tar upp minuterna för att ge dig en kyss

håller timmarna i hela min famn

håller dagar och åren, för allt vi en gång hade

jag omsluter min tid för vår kärlek

 

Det var det finaste av våren

 

Men sen ett hädiskt förtal

all svek och försvar

och så alla år av läkning

jag stod där stolt och fast vid din sida

tills en dag kärleken flyttat ur dig

och i mig ljöd ekot av ensamhet kvar

 

Det var de tuffaste av åren

 

Tänker sällan på dig mera.

Du är en skugga från det förflutna

och jag lägger dig varsamt ner i tidens vatten

låter dig flyta där - svart och slocknad

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 551 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-06-14 18:26



Bookmark and Share


  Connie
Stark berörande om svek!
2014-11-02

  Ingrid Trolle
Väl skriftade
Berörande ord
2014-07-15

  bittemi VIP
Bra skriven text som berör!
2014-06-15

  Marita Ohlquist VIP
Mycket känslor.
2014-06-15

    Mirm
oj, så snygga rader
2014-06-14

    ej medlem längre
mörkt! Bra skrivet!!!
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP