Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
som två chokan


Rumi som inspiration ( choka )



har du en väg

inom dig som aldrig

kommer att hittas,

av någon, för den

ligger gömd -

ingen vet om den; ett av

alla under i världen?


***************


" andas vind, andas liv " ( choka )

vinden slet

i trädets hår; kittlade

dess fötter,

lockade att gå en bit:

se sig om, och runt -

vind kunde hjälpa ta steg!


trädet andades

vind djupt i sina rötter,

kände livet

pulsera i var sin cell;


bugade av

tacksamhet för andetag;

ville gärna få

stanna kvar på sin plats - ta

vara på liv när det fanns






Bunden vers (Annat versmått) av Tarantaran
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-06-14 19:02



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Ojsan, såna rötter-fötter!! Vilket teamwork :) Att vinden visar trädet... hur man tar några steg... Fast likafullt väljer trädet att stanna, det gillar jag.
2014-06-15

  Lars Hedlin
Livet så fint!
2014-06-15

  anits VIP
Mycket vackert skaldat, fina rader!
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran