Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du



Jag ska falla
med krans och borttappat samvete

hårt

ned i gravar, bundna
i ditt namn

trassliga flätor och morgondagen
dess band, att fästa

vid din sida









Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 220 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-06-14 20:42



Bookmark and Share


  Oscar E Quinn
Mycket bra!
2014-06-14

    ej medlem längre
oj ja den va intensiv o bra
2014-06-14

    ej medlem längre
Den är stark, och den
är vacker!
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream