Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Namnlösa meningar.



Jag ska bädda min säng
med felstavad sanning och längtan

allt för att dela det omöjliga

med nattens fria val, av drömmar






Fri vers (Fri form) av Baystream
Läst 206 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-06-14 20:53



Bookmark and Share


    ej medlem längre
bravo!
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Baystream
Baystream