Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 2014-06-14

 

fingerborgsblomman
stoltserar vid växthuset
humlornas party




Bunden vers (Haiku) av Anita Westin
Läst 201 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-06-14 20:59



Bookmark and Share


  Deva
Fin bild av hur festerna går till i växtriket;-)
2014-06-25

  © anakreon VIP
Doftande vacckert.
2014-06-18

  Iréne S Räisänen VIP
Bildskapande!
2014-06-16

    ej medlem längre
utsökt årstidsord för början av juni här. den enda invändningen jag har är 'party'. tyvärr kommer jag inte på något konstruktivt nu, men det känns som att engelska låneord är främmande i haiku. kanske mest i mitt huvud.
2014-06-16

    ej medlem längre
Paradoxalt nog berättar haikun om ett lugnt och stillsamt party. Mildhet.

Fint.
2014-06-16

  Ingrid Trolle
Lysande!
Med så få ord i
den kombinationen
med Fingerborgsblomman
och partyt och ändå så
ger orden en så vacker syn!
2014-06-14

  Linda CH VIP
Vad fint! Naturens gåva till oss.
2014-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Anita Westin
Anita Westin