Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dagens tanke från pressen - en varning att dricka en snaps för varje prästkrageblad man rycker loss :)


älskar, älskar ej...


älskar... skål...

älskar ej, skål...


älskar...skål...



älskar...


...somnat...



blad finns kvar




Fri vers (Fri form) av Tarantaran
Läst 163 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-06-14 21:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Nära inpå livet
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran