Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En mamma reflekterar

 

 

Det kom en ny tid

efter allt det mörka

en tid med ljus och värme

med äventyr och strävan

med föräldraskap

med evig kärlek.

 

Det gamla får ligga i sin kista

långt ner i jorden

Det är det som är på ovanjorden

som ger dagen ljus

Det ger livet mening att följa

Jag försöker ibland läsa gravstenen

så att jag förstår och  minns

att hålla det gamla vid det gamla

ta vara på nuet och

arbeta för er och min framtid, mina söner.

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Sanna i badet VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-06-15 08:49



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Så fint skrivet...
2014-06-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra text om ljusets och värmens återkomst!
De två sista raderna är livsbejakande.
2014-06-15
  > Nästa text
< Föregående

Sanna i badet
Sanna i badet VIP